Plattsättnings- och våtrumsarbeten i norra Västmanland och Dalarna

Vi skapar din vision

Alla våra arbeten utförs av behöriga hantverkare enligt de branschregler som gäller. Vårt företag innehar naturligtvis våtrumsbehörighet.

Vitt modernt badrum

Vi utför all slags plattsättnings- och våtrums­arbeten i norra Västmanland

Vi utför alla typer av kakel- och klinkersättning samt totalrenovering av badrum och liknande allt efter kundens önskemål. Vårt företag innehar naturligtvis våtrumsbehörighet.

Hos oss börjar vi alltid med ett personligt möte med dig där vi går igenom det som ska utföras och därefter lämnas en skriftlig offert på både arbete och material. Vi sätter dig som kund i första rummet och där noggrannhet, punktlighet och omsorg om dina önskemål är viktiga ledord för oss.

Totalentreprenad Snickare Elektriker VVS

Vårkampanj
Vårkampanj
Vårkampanj
Vårkampanj
Vårkampanj
Vårkampanj
Vårkampanj

Välkommen till vår butik

I vår butik kan du få hjälp att visualisera ditt badrum, vi ritar upp det och kan prova olika plattor och badrumsinredning så det blir som du vill ha det.

Vi har även inredningsmiljöer så du kan se och känna vad du tycker om.
Välkommen in så bokar vi en tid.

Olika badrum

Vi är nu återförsäljare för Ahlsell

Vi är nu återförsäljare för Ahlsell och är först i landet att få sälja till privatpersoner. Vi har även en utställning på badrumsinredning i vår butik.

Välkommen in i vår butik på Floravägen 7!

Jobba hos oss

Pettersson’s Plattsättning växer och vi behöver bli fler. Om du är intresserad av att jobba hos oss, är du välkommen att skicka en intresseanmälan via mail så hör vi av oss.

Vitt nyrenoverat kök med köksö

Kontakta oss

Petterssons Plattsättning jobbar med totalentreprenad och erbjuder resurser som snickare, elektriker och vvs. Vi säljer även kompletta badrum.

Välkommen in till vår butik på Floravägen 7 i Fagersta.